Maak nu een afspraak!
089 20 37 36

Schoonheid in al haar facetten

n schoonheidssalon UniversEl Beauty geniet u van een persoonlijke en exclusieve verzorging. Rekening houdend met uw lichaam en uw huidtype, bedenken we een behandeling die u letterlijk op het lijf geschreven is. Bovendien geven we graag nuttige tips mee voor thuis, zodat u langer van een blijvend resultaat kunt genieten.

Door een regelmatige, intensieve verzorging bij UniversEl Beauty te combineren met het gebruik van de juiste verzorgingsmiddeltjes van het professionele merk ARTDECO en MEDEX  behoudt u uw mooie gezonde uitstraling nog vele jaren. Laat al uw zorgen los en geef u over aan onze verwennerijen.
Wij beloven dat u als herboren naar huis terugkeert.

Gelaatsverzorging 

 

 

Bindweefsel massage

Werken op het bindweefsel
Met de bindweefselmassage wordt er van buitenaf, via massage, op de dieper liggende bindweefsellaag gewerkt. Deze laag is sterk bepalend voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Helaas is deze laag van buitenaf nauwelijks bereikbaar. Crèmes komen er niet bij. Met onze bindweefselmassage komen we er indirect wel bij. We werken met name op de functies die te maken hebben met huidherstel: de aanmaak van collageen, elastine en tussenstof.

Stimulatie doorbloeding
Door de diepe massage wordt de mastcel, die zich in het bindweefsel bevindt, geprikkeld. Door deze prikkeling komt histamine vrij, dat voor vaatverwijding en een betere doorbloeding zorgt. Een slechte doorbloeding heeft als gevolg dat celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen of afvalstoffen af te voeren. Vooral bij verklevingen en acne is de bloedcirculatie slecht. Door de verbeterde bloedcirculatie worden voedingsstoffen sneller in de huid opgenomen, waardoor de huidconditie stuctureel verbetert.

Collagene vezels
De mastcel bevat ook chondritine zwavelzuur, dat een rol speelt bij de opbouw van collagene vezels die de huid z'n stevigheid verschaft. Door een beter aanmaak van collagene vezels verkrijgt de huid z'n elasticiteit en veerkracht weer voor een deel terug. Het bindweefsel wint aan stevigheid.

Opheffen blokkade's
Een blokkade is één van de meest voorkomende oorzaken van onderhuidse verklevingen. Degelijke blokkade's werken door naar de buitenkant. Andersom kan ook: een beschadiging van buitenaf heeft tot huidverkleving geleid en is zichtbaar in de vorm van een litteken. Het losmaken van de verkleving gevolgd door bindweefselmassage is de beste manier om de huid ter plekke weer te repareren.

afbeelding Roll me over websiteRoll me over micro needling MEDEX

Huidverjongende en verstevigende behandeling met behulp van de Medex-dermarollers.

Roll-me-over voor gelaat en lichaam werkt huidverjongend en –verstevigend.
Met het ouder worden, wordt het steeds belangrijker extra behandelingenstechnieken toe te passen.

Wat is een dermaroller?
De Medex-dermaroller is een klein apparaat dat over het gezicht wordt gerold. Het apparaat bevat 540 minuscule naaldjes, 0,2 mm tot 1 mm afhankelijk van welk deel van de huid behandeld wordt.

Werking roll-me-over microneedling:
Door het over de huid rollen met de roll-me-over dermaroller, worden honderden kleine prikjes in de huid gegeven. Daardoor wordt het opnamevermogen van “Roll-me-over” verhoogd. Dit alles zorgt o.a. voor de versnelde aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor meer stevigheid van de huid. Hierdoor wordt de huid weer mooi vol en glad.

Contra-indicaties:

Werking van de produkten:

Hyaluronzuur:

Lees de online folder voor meer informatie

Meso poly-vitaminen:

Glycolzuur:

DMAE (dimethylaminoethanol)

Cafeïne

De kuur bestaat uit vijf behandelingen (één behandeling per week/per 2 weken). Waarbij in de verschillende weken ook verschillende combinaties van werkstoffen gebruikt worden.

De prijs per behandeling bedraagt € 95,00.

Contacteer ons gauw om een afspraak te maken met een van onze professionele medewerkers. 

Back to Top