Maak nu een afspraak!
089 20 37 36

Schoonheid in al haar facetten

 


 

 

 

Healthy Skin, Happy Me

Een mooie, gezonde huid begint met het ontdekken van welke onderliggende huidproblemen u hebt, welke huidstructuur u hebt, hoeveel zonneschade u in de loop der jaren opgelopen hebt, hoe het met de roodheid en de talgproductie van uw huid gesteld is, enz.

Hiervoor maken we foto’s met de LIGHTSKIN en doen we een intake gesprek om uw huidig verzorgingsritueel en uw leefgewoonten te leren kennen.

Tenslotte volgt er nog een verzorging om te kijken en te voelen hoe uw huid reageert op onze  producten .

Aan de hand van deze volledige, professionele huidanalyse kunnen we de juiste producten en ingrediënten adviseren, alsook de juiste behandeling of kuur die uw huid nodig heeft met als resultaat een mooie, gezonde huid!

Wil je graag weten welke verzorging perfect bij jouw huid past?

Hoe je het beste die verstopte poriën of pigmentvlekken aanpakt?

Je huid optimaal verzorgen en gezond maken of houden, het kan met huidverzorging in het instituut gecombineerd met de juiste thuisverzorging op maat.

 

Kennismakingsbehandeling  , we starten met een huidanalyse en een intake gesprek , waarna we een grondige reiniging als eerste behandeling inplannen
 
Microdermabrasie + klei of vliesmasker afhankelijk van je huidtype. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten zoals Hydropeptide , Génovè en Medex !!!!
Na de behandeling kan je eventueel gebruik maken van ons minerale make up  van BELLA PIERRE 
 
Voor deze behandeling die 90 min duurt betaald u 125€ 
 
 

Contacteer ons gauw om een afspraak te maken met een van onze professionele medewerkers. 

Back to Top