Maak nu een afspraak!
089 20 37 36

simildiet Peelings

Huidverbeterende peelingen

De huid verbeterende peelingen van Simildiet zijn peelingen waarbij op een veilige manier een dun laagje van de huid wordt verwijderd. Simildiet kent 5 verschillende peelingen, ieder ontwikkeld voor hun eigen doelstelling. De peelingen zijn niet gebufferd, wat inhoudt dat deze vele malen intenser zijn en dieper de huid indringen. Peelingen die gebufferd zijn, zijn tot vijf keer minder sterk en geven daarom minder resultaat.

'Hoe vaak kan ik mij laten behandelen met een peeling?'

Uw huid blijft langer mooi en egaal, wanneer een peeling regelmatig wordt uitgevoerd. Een Simildiet peeling kunt u als oppepper voor uw huid eenmalig of als kuurbehandeling nemen. De conditie van uw huid is direct zichtbaar verbeterd na een peeling.

Los te boeken bij een gezichtsbehandeling: € 25,-

Losse peeling/behandeling: € 52,-

Kuurvorm 6x : € 280,-

 

Peelingen zijn niet aan te raden:

Na de behandeling:

 

De 5 verschillende peelingen van Simildiet zijn ieder ontwikkeld voor hun eigen doelstelling:

Simildiet azelan

Toepasbaar bij de vette, acné, rosacea, folliculitis, grove poriën of een vette glimmende huid.

 

Simildiet feruline

Goede resultaten bij rokershuiden. Werking op de doorbloeding, haalt de vale kleur van de huid af en kan ook pigmentvlekken en andere huidoneffenheden doen minderen.

 

Simildiet mandelic

Deze peeling is liftend en wordt gebruikt tegen de losse en slappe huid. Het verstevigt, hydrateert, voedt en stimuleert de cel vernieuwing.

 

Simildiet glycol

Keratolytisch, verwijdert de dode huidcellen, verbetert de huidconditie en de PH waarde van de huid en vermindert de rimpels.

 

Simildiet yellow 

Deze peeling heeft een sterk regenererende  werking en anti-aging resultaat. Het bevat melangolesis, dit verheldert en verlicht de huid. De Yellow peel is plaatselijk te gebruiken om pigment vlekken te verwijderen.   

 

Back to Top