Maak nu een afspraak!
089 20 37 36

Voor een permanente uitstraling

Ook voor de aanbreng van permanente make-up op uw huid kan u gebruikmaken van de diensten van schoonheidssalon UniversEl Beauty. Wij zijn hiervoor tot in de puntjes gediplomeerd en maken gebruik van gecertificeerde topproducten.

Micropigmentatie is de nieuwe benaming voor permanente make-up en is de revolutionaire pigmentatiemethode van hypoallergene minerale pigmenten in de dermale laag van de huid. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen, het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing voor uw klant.

Er is een breed scala van toepassingen in cosmetische en medische micropigmentatie.

Na een operatieve ingreep (bijvoorbeeld na een borstverkleining of na een borstreconstructie) kan de huid zijn pigment lokaal verloren hebben. Met eentepelhofpigmentatie kan men dan de kleur van de huid aanpassen zonder littekens na te laten. 
Te kleine tepelhoven kunnen bijgewerkt worden tot de gewenste grootte. We kunnen ook inspelen op de vorm en symmetrie. 
Omdat het voor de klant zeer emotioneel is, trek ik voldoende tijd uit voor deze behandeling. Zo zal ik bijvoorbeeld altijd een gesprek vooraf inplannen. 
De behandeling kan pas 1 jaar na de borst-en tepelreconstructie uitgevoerd worden, gelieve hier rekening mee te houden.

Onze micropigmentatie specialist Ilya Pattar, volgde deze opleiding bij Nouveaux Contour 

 Wenst u meer info ?
Contacteer ons dan gerust via de contactpagina.

Back to Top